Slovní Poker On-line 2021 – průběh 6. partie

Tak, máme tu pondělí 25. ledna 2021 a s ním další pokrčování hry Slovní Poker online v podobě šesté partie. U stolu „A“ se připravili: Helenka, Juana, Ráďa a Sasanka, u stolu „B“: Cedrik, Irenka, Zsoka a Zuzankie.

Přesně o sedmé hodině večer doputovaly hráčům i hráčkám na e-mail písmena z 5ti rozdaných karet a z prvních 3 hozených kostek. Tato partie se nesla v nepopulárním Pokerovém duchu, že někdo z hráčů patrně skončí bankrotem a hru opustí. Jenže, to poznáme až po partii. Nikdo neměl v úmyslu se předem vzdát. Krupiérka Iva opět během večera přijala a odeslala více 100 e-mailů. Na takové malé dopravní letiště, jako komunikace letového dispečera, úctyhodné.

S neobyčejnou zvědavostí jsme čekali na první požadované výměny karet, ale před tím ještě více na výši sázek. Naše prognóza o odpadlících se záhy ukázala jako reálná. U stolu „A“ hráčka Juana nemohla svým tenkým bodovým kontem konkurovat a po druhém drastickém příhozu jedné z hráček vypadla ze hry. Nejšťastnější hráčkou u stolu „A“ se nakonec stala Sasanka, která ujela všem soupeřům na: „ČARÁCH“ (17 bodů)! Ráďova snaha se slovem: „SMLOUVÁ“ (15) ani Helenčino: „ZTICHLO“ (13), nedosáhly očekávaného bodového výsledku. Celý bank 90 bodů tedy putoval na konto k Sasance. Gratulujeme!

Podobný osud bankrotářů, respektive bankrotářek, potkal dokonce hned dvě hráčky u stolu „B“. Ruletu sázek roztočila, jako pravý „pokerový drsňák“, Zsoka. V tom okamžiku do bankrotu spadly Irenka a Zuzankie. A aby vrtkavé štěstěně bylo ten večer učiněno zadost, o výhru se nakonec podělili Cedrik a Zsoka rovným dílem! U Zsoky za to mohly „RECEPTY“ (12 bodů), Cedrik nás ujistil, že „NEPĚJI“ (12). Suma pro každého činila 42,7 bodů …. Už si živě představuji, jak v nějakém kasinu v Las Vegas řežou žetony na půl! „Mohu nechat ten větší kousek pro personál?“

Průběžná tabulka výsledků Slovního Pokeru se nám, kromě 1. místa, opět poněkud zamíchala. Cedrik stále vede tabulku. Zsoka se opět vyhoupla na stříbrnou nitku, Ráďa klesl k bronzu. Sasanka je bramborová a Helenka musí přidat. Podpalubí tabulky opustili první účastnice. Zbývající hráči mají pro další partii tučná konta. Sledovat další průběh hry bude náramně zajímavé. Ovšem od 7. partie přitvrzujeme muziku! Základní povinný vklad činí už 20 bodů. A to teprve bude ten správný „fičák“ až někdo vezme lopatu a bude přihazovat! Hráčkám, které předčasně opustily hru brzo nabídneme nový stůl s novým kontem 100 bodů do začátku. Hrací dny však budou jiné než pondělí a čtvrtek. Pevně věříme, že Juana, Irenka i Zuzankie budou hrát s námi dál.

Ve čtvrtek 28.1.2021 v 19:00 hod se těšíme na další, již sedmou partii.

Výsledky Slovního Pokeru v PDF

Trenéři Iva a Jarda