Slovní Poker On-line 2021 – průběh 2. partie

Těch pár dní od čtvrtka minulého týdne od zahájení soutěže Slovní Poker On-line nám všem uběhlo jako voda. V pondělí večer 11.1.2021 jsme se sešli k 2. partii. Obsazení stolů se neměnilo. Připomeňme si tedy, že u stolu „A“ se sešli: Helenka, Juana, Ráďa a Sasanka. Stůl B přivítal Cedrika, Irenku, Zsoku a Zuzankie.

Přesně v 19:00 byly všem hráčům odeslány písmena z rozdaných karet a písmena z hozených kostek. Hra začala. Náhoda byla tentokráte přívětivá a rozdané karty byly, na první dobou, hratelné. Pár písmen si však hráči přeci jen vyměnili. Čeština je jazyk slovně pestrý a velmi ohebný. Hráči využili prakticky všech možností, které pravidla hry i našeho jazyka dovolují. Komunikace s krupiérkou Ivou byla dokonale svižná. 137 přijatých a odeslaných emailů během 65ti minut byl docela pěkný fičák! Myslím, že v Las Vegas by naší krupiéru vyvažovali zlatem!

A jak to dopadlo? U virtuálního stolu „A“ se opět nejvíce dařilo Helence, jejíž slovo „fixy“ za 18 bodů přispělo k zisku celého banku stolu ve výši 60 bodů! U stolu „B“ byl opět nejšťastnější Cedrik se slovem: „formuli“ za 17 bodů. To mu zajistilo tučný bank 80 bodů! Dorovnávání divokých sázek soupeřek se mu i tentokráte celkem dobře vyplatilo.

Vše podstatné se dozvíte v přehledné tabulce průběžných výsledků Slovního Pokeru On-line 2021, na našich stránkách s názvem nabídky: Slovní Poker On-line a odkazem na tabulku. Další partií pokračujeme ve čtvrtek dne 14.1.2021 od 19:00 hodin. Těšíme se na Vaši účast.

Výsledky Slovního Pokeru v PDF

Za moderátory soutěže
Jarda a Iva
V Praze dne 11.1.2021