Slovní Poker On-line 2021 – průběh 3. partie

Tak, musíme konstatovat, rychle nám to letí! Ve čtvrtek večer 14.1.2021 jsme se sešli již u 3. partie Slovního Pokeru On-line. Obsazení stolů zůstalo stejné. U stolu „A“ se opět sešli: Helenka, Juana, Ráďa a Sasanka. Ke stolu „B“ pomyslně zasedli: Cedrik, Irenka, Zsoka a Zuzankie.

Přesně v 19:00 hod. byly všem hráčům odeslány písmena z rozdaných karet a vylosovaná písmena ze 3 hozených kostek. Hra plná napětí začala. Rozhodně náhoda opět zapracovala a rozdané karty byly pro český jazyk poněkud náročné. Hráči měli o čem přemýšlet. Různé kombinace slov se jim zajisté překotně míhaly hlavou. Vymyslet jakékoli slovo není velký problém, ale sestavit takové, co je bodově dostatečně výživné, to už vyžaduje velkou dávku „češtinářského kutilství“. Krupiérka Iva opět čile komunikovala. Tento večer, více jak 120 přijatých a odeslaných zpráv během 70 minut, opět dokonale prověřily její postřeh.

Otázkou tedy je: Jak to tentokráte všechno dopadlo? U virtuálního stolu „A“ se výrazně zadařilo Ráďovi. Jeho slovo: „OSMERČE“ za 16 bodů mu vyneslo celý bank ve výši 55 bodů! Mohl jen litovat, že hráči v průběhu partie nepřihazovali ještě více! U stolu „B“ byla tentokráte nejlepší Zsoka. Ta za svou „Xenii“ získala 13 bodů a těsně porazila Cedrika i Zuzankie, oba shodně s 12ti body. Celý bank u stolu „B“, ve výši 40 bodů, tedy putoval ke šťastné Zsoce. Výsledky 3. partie průběžnou tabulkou pokerové soutěže mírně zamíchaly. Celkové vedení si stále drží Cedrik, druhá je Helenka a na průběžnou bronzovou příčku vylétl Ráďa. Gratulujeme!

Vše podstatné se dozvíte v přehledné tabulce průběžných výsledků Slovního Pokeru On-line 2021, na našich stránkách s názvem záložky: Slovní Poker On-line a odkazem na tabulku. Další partií pokračujeme v pondělí dne 18.1.2021 od 19:00 hodin. Do 4. až 6 partie jsou základní sázky už 10 bodů! Konta některých hráčů se ztenčují. Zřejmě se bude hodně taktizovat. Těšíme se na Vaši účast.

Výsledky Slovního Pokeru v PDF

Za moderátory soutěže
Jarda a Iva
V Praze dne 15.1.2021